BIO-OIL 200 ML + 60 ML CADOU

  • 76,00 RON
Quantity

Bio-Oil Ulei pentru îngrijirea pielii

POVESTEA:

Bio-Oil Ulei pentru îngrijirea pielii reprezintă munca de o viață a chimistului  german Dieter Beier. În 1987, Bio-Oil Ulei pentru îngrijirea pielii se lansează în Africa  de Sud, dar fără un succes răsunător la acea vreme. Lumea cosmeticelor era dominată de loțiuni și creme, bazate mai mult pe conceptul de „răsfăț” decât de orientarea spre rezultate. Ideea unui produs pentru  îngrijirea specializată a pielii avea să pătrundă foarte greu pe rafturi la acea vreme.

Dar Dieter Beier nu s-a dat bătut. Era convins că spre deosebire de cremele pe bază de apă, un produs pe bază de ulei creează un mediu aproape complet lipsit de oxigen pentru ingredientele active și este adecvat pentru îngrijirea pielii. Vitaminele și restul ingredientelor de origine naturală pot fi suspendate în baza uleioasă, fără a mai fi  nevoie de adăugarea conservanților pentru că microorganismele nu se dezvoltă într-un mediu lipsit de oxigen. 

Tocmai pentru că Bio-Oil Ulei pentru îngrijirea pielii părea un brand familiar și apropiat de consumatori, oamenii au început să-i „vorbească” despre problemele și experiențele lor. Timp de 14 ani, Bio-Oil Ulei pentru îngrijirea pielii  a stat cuminte pe rafturile retailerilor din Africa de Sud.  Avea consumatori loiali, dar mulți încă nu auziseră de el.

Dieter a păstrat pentru multă vreme scrisorile primite de la clienții mulțumiți. Erau comorile care dădeau viață produsului. În anul 2000, o dată cu vânzarea  companiei către frații Justin și David Letschert, Dieter le-a înmânat scrisorile strânse de-a lungul anilor.


BENEFICII:

1.  Contribuie la îmbunătățirea aspectului cicatricilor vechi și noi și a aspectului vergeturilor existente. 

2. Contribuie la îmbunătățirea aspectului nuanței neuniforme a pielii. 

3. Hidratează, regenerează și calmează pielea. 

4. Se absoarbe ușor în piele datorită ingredientului PurCellinOil™. 

5. Nu pătează hainele

INGREDIENTE:

Bio-Oil® Ulei pentru îngrijirea pielii este o combinație de vitamine (A și E) și extracte din plante (gălbenele, ulei de rozmarin,  ulei de mușețel și ulei de lavandă), suspendate într-o bază de ulei. Conține ingredientul revoluționar PurCellinOil™ care reduce consistența formulei Bio-Oil®, făcându-o ușor de absorbit în piele . Ingredientul PurCellinOil creează, de asemenea, un film protector la nivelul pielii, nelipicios și non-gras, care ajută la menținerea permeabilității vaporilor de apă la nivel cutanat, netezește și catifelează pielea . 

MOD DE ADMINISTRARE:

De 2 ori pe zi, timp de cel puțin 3 luni, masând ușor printr-o mișcare circulară. 

Precauții: În timpul sarcinii, Bio-Oil® Ulei pentru îngrijirea pielii se aplică începând cu trimestrul al doilea.


EFICACITATE DOVEDITĂ PRIN STUDII CLINICE

Îmbunătățirea aspectului CICATRICILOR la 92% dintre subiecți, după 8 săptămâni (proDerm, 2010)

Îmbunătățirea aspectului VERGETURILOR la 100% dintre subiecți, după 8 săptămâni (proDerm, 2010)

Îmbunătățirea aspectului NUANȚEI NEUNIFORME A TENULUI la 93% dintre subiecți, după 6 săptămâni (Laboratorul de Fotobiologie al Universității de Medicină din Africa de Sud, 2005)

Îmbunătățirea semnificativă a aspectului PIELII IMBĂTRÂNITE din zona decolteului, de pe partea inferioară a picioarelor și a brațelor la 89% dintre subiecți, după 12 săptămâni (Stephens, 2011)

Îmbunătățirea semnificativă a aspectului PIELII ÎMBĂTRÂNITE (CORP) la 89% dintre subiecți, după 12 săptămâni (Stephens, 2011).


Acesta este un produs cosmetic. Citiți cu atenție informațiile de pe etichetă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options