Colchicina, 40 comprimate

  • 9,24 RON
  • Disponibilitate: Numai pe baza de reteta
  • Producător: BIOFARM
  • Cod produs: W01429002
Quantity

COMPOZIȚIE:

Colchicina 1 mg


INDICAȚII:

Colchicina are actiune antiinflamatorie specifica in criza acuta de guta. De asemenea, se administreaza in profilaxia crizelor acute de gută la pacienţii cu gută cronică, atunci când se începe un tratament hipouricemiant.


MOD DE ADMINISTRARE:

Criza acută de gută In prima zi se administrează o doză de 3 comprimate Colchicină Biofarm (3 mg colchicină) repartizată în 3 prize; în ziua a doua şi a treia doza este de 2 comprimate Colchicină Biofarm (2 mg colchicină) repartizată în 2 prize (dimineaţa şi seara); din ziua a patra doza de întreţinere este de 1 comprimat Colchicină Biofarm (1 mg colchicină) administrat seara. La nevoie se pot folosi doze mai mari, divizate în mai multe prize, de exemplu ½ comprimat Colchicină Biofarm (0,5 mg colchicină) din 2 în 2 ore, până la dispariţia durerii sau la apariţia fenomenelor dispeptice care impun întreruperea tratamentului. Se recomandă să nu se depăşească 6 comprimate Colchicină Biofarm (6 mg colchicină) pe zi. Este necesară instituirea cât mai rapidă a tratamentului. Profilaxia crizei acute: Doza este de 1 comprimat Colchicină Biofarm (1 mg colchicină) pe zi, administrat timp de câteva luni (3-6), cu pauze de 10-15 zile; eventual, se poate folosi regimul fără pauze, cu doza de ½ -1 comprimat Colchicină Biofarm (0,5 - 1 mg colchicină), zilnic sau la 2 zile, în funcţie de severitatea sindromului.


ARIA TERAPEUTICA:

Osteo-muscular

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options