EXCILOR STILOU APLICATOR

  • 46,00 RON
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Producător: MAGNA PHARM
  • Cod produs: A9285726_008X003795
  • Actualizat la data: 23 noiembrie 2023 12:23

Proprietăți:
Excilor controlează micro-mediul unghiei,acidificând patul unghial.
Excilor este capabil să penetreze  unghia,astfel că unghia este tratată din interior către exterior.
De obicei,durează câteva luni pentru ca o unghie afectată să arate complet sănătoasa din nou.In medie,o unghie de la picioare crește 1,5mm într-o lună.
Excilor scade imediat pH-ul unghiei,creând un mediu ostil dezvoltării fungilor.Cu toate acestea,unghia deteriorată are nevoie de timp să crească.Eficacitatea Excilor a fost dovedită prin studii clinice.

Ingrediente:
lactat de etil,apa(7%),acid acetic,potențiator de penetrare a unghiei,agent peliculogen,conservanți(nu conține parab

Mod de utilizare:
Curățați unghia și,dacă aveți oja,îndepărtați-o complet înainte de a  utiliza Excilor.
Folosiți aplicatorul pentru a acoperi cu produs toată unghia și zona de sub unghie.Aplicați Excilor cu generozitate.Lăsați unghia să se usuce (între 1-2 minute)înainte de a vă pune șosetele/pantofii.Acest lucru permite produsului să penetreze unghia.În urma aplicării,este destul de normal să simțiți o senzație de furnicătură sub unghie,iar acest lucru arată că produsul a penetrat unghia complet.Aplicați produsul pe zona infectată de două ori pe zi (dimineața și seara).Pentru un rezultat  bun,tratați zona infectată timp de cel puțin 3 luni.Cel mai bine,să continuați tratamentul până ce unghia și-a revenit complet .Nu apăsați prea tare pe aplicator atunci când aplicați produsul.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options