Excilor tratament pentru negi 2 in 1, 3.3ml

  • 68,50 RON
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Producător: MAGNA PHARM
  • Cod produs: N9285726x015776
  • Actualizat la data: 23 noiembrie 2023 12:23

Ingrediente:

- Cryo-Active™ (agent de înghețare)

- TCA-ActiveTM (pe bază de acid tricloracetic)

- Carbopol

- Apă

Excilor® 2 în 1 tratament pentru negi combină cele mai frecvente 2 metode de tratament împotriva negilor pentru rezultate mai rapide. Prin înghețarea rapidă (-45 ℃) a centrului negului și prin exfolierea pielii infectate, pielea îngroșată a negului și virusul cauzator sunt îndepărtate și va apărea din nou pielea sănătoasă. Astfel, este asigurată o rată de vindecare mai mare decât în cazul altor  produse existente pe piață(1), cu o durată scurtă de tratament, de doar 5 zile.

Tehnologia DuoActive combină crioterapia și tratamentul cu gel într-un singur dispozitiv.


Mod de utilizare:

Ziua 1: aplicați produsul pentru crioterapie

- Adulți și copii: o singură dată.

Ziua 2, 3, 4, 5: aplicați tratamentul cu gel

- Adulți: 1 aplicare de 2 ori pe zi; Copii cu vârste între 4 și 12 ani: 1 aplicare pe zi.

Atunci când îl utilizați pentru prima dată, tratați mai întâi un singur neg înainte de a trata mai mulți negi, pentru a vedea efectul asupra pielii dvs.

Începeți să tratați alt neg numai dacă nu ați manifestat reacții adverse (în mod normal, într-un interval de 5 zile).

Dacă există mai mulți negi apropiați unul de altul (la o distanță de cel mult 1 cm), așteptați până ce pielea revine la normal înainte de a trata alt neg (acest lucru poate dura până la 6 săptămâni).

Dacă negul nu dispare complet, tratamentul poate fi repetat de cel mult 3 ori. Repetați întreaga schemă de tratament după o perioadă de pauză de minimum 4 zile până la 1 săptămână.

Observație: Dacă tratați un neg acoperit de calus, se recomandă ca mai întâi să înmuiați zona tratată în apă călduță timp de 5 minute și să frecați cu atenție calusul cu o pilă, înainte de tratament.


Beneficii:

Tratament combinat pentru negi: produs cu agent de înghețare și un produs cu gel, bazat pe ingredientul activ TCA-Active actionând, astfel, atât din interior, cât și din exterior.

Tratament cu o durată de 5 zile pentru verucile comune si verucile plantare.

Poate fi utilizat la copii începând cu vârsta de 4 ani.


Precautii:

- EXCLUSIV pentru negii localizați pe mâini și picioare.

- Nu înghițiți și nu inhalați agentul de înghețare; utilizați produsul numai în locuri bine aerisite.

- Utilizați numai împreună cu spuma furnizată.

- Nu apăsați prea tare atunci când aplicați spuma pe neg.

- Aplicați spuma timp de maximum 20 de secunde pe un neg comun și maximum 40 de secunde pe un neg de la nivelul piciorului. (Consultați pct. CE ESTE UN NEG?)

- Nu aplicați spuma pe zona din jurul negului.

- Spuma este strict pentru o singură utilizare.

- Agentul de înghețare este inflamabil și poate cauza degerături pe pielea sănătoasă.

- Nu țineți rezervorul de criogenare în apropierea feței sau deasupra unor părți ale corpului sau deasupra hainelor.

- A se păstra departe de foc deschis, surse de aprindere, surse de căldură, de lumina directă a soarelui și de surse electrostatice și electrice. Nu expuneți dispozitivul la temperaturi peste 50 °C.

- Nu fumați și nu aprindeți țigări în apropiere.  

- Nu perforați și nu dați foc rezervorului de criogenare, nici după utilizare.

- Gelul de tratament conține un acid coroziv.

- Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase. Dacă gelul intră în contact accidental cu ochii sau cu membranele mucoase, clătiți imediat cu apă din abundență și solicitați asistență medicală.

- Evitați contactul cu pielea sănătoasă din jurul negului. Puteți folosi un unguent, precum vaselina, pentru a proteja zona înconjurătoare înainte de aplicarea gelului.

- Dacă gelul intră în contact accidental cu pielea sănătoasă, spălați imediat zona cu apă și săpun din abundență, pentru a preveni iritarea sau senzația de arsură a pielii sănătoase.

- Dacă aveți dificultăți în a aplica gelul cu precizie, de exemplu pe talpa piciorului, solicitați ajutor.

- Evitați contactul gelului cu hainele, bijuteriile, țesăturile sau mobila, deoarece le poate deteriora.

- Spălați-vă pe mâini (cu excepția zonei tratate) imediat după utilizare. Dacă ați tratat un neg de la nivelul mâinilor, așteptați 5 minute.

- După utilizare, poate rămâne o cantitate mică de gel în dispozitiv; de aceea, se recomandă precauție la închiderea și redeschiderea dispozitivului.

- Nu expuneți zona tratată la lumina soarelui înainte ca pielea să revină la normal. Acest lucru poate dura între 4 și 6 săptămâni. În cazul expunerii la soare, se poate produce hiper- sau hipopigmentarea pielii.

- Nu atingeți și nu trageți de pielea tratată, deoarece negii sunt contagioși. Nu trageți de crustă, deoarece aceasta trebuie să cadă singură.

- Pentru a menține igiena personală, tratamentul trebuie utilizat de o singură persoană.

Adresați-vă medicului dacă:                                          

- senzația de înțepătură persistă;

- negul nu a dispărut după 3 cicluri de tratament;

- prezentați iritație, roșeață sau durere.


Reactii adverse:

- Dacă se utilizează pe pielea sănătoasă, poate apărea o senzație de înțepătură, de arsură ușoară sau o senzație dureroasă la nivelul zonei tratate, ceea ce poate cauza leziuni ale pielii.

În cazul în care senzația de înțepătură, de arsură sau senzația dureroasă continuă până la următoarea aplicare, tratamentul trebuie oprit.

- Complicațiile apar în cazuri rare. În cazuri extrem de rare, poate rămâne un semn sau o cicatrice permanentă. Acestea pot fi asociate unor afecțiuni, cum sunt cicatrizarea deficitară sau o infecție. Dacă se întâmplă acest lucru, adresați-vă medicului.

- La fel ca în cazul tuturor metodelor de înghețare, pielea poate deveni albă pentru un timp.

- Aplicarea agentului de înghețare poate cauza o senzație de înțepătură, mâncărime, durere în timpul sau după înghețare, care scade rapid după revenirea la temperatura normală a zonei.

- Supraexpunerea la produsul de înghețare poate cauza lezarea straturilor superioare ale pielii, determinând cicatrici, și/sau poate conduce la leziuni ale nervilor.


Acesta este un dispozitiv medical. Citiți cu atenție informațiile din prospect.


Prezentare:

3,3ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options