Keto-Tis gel capilar, 50 g

  • 14,50 RON
  • Disponibilitate: Vanzare in Farmaciile Al Shefa
  • Producător: TIS FARMACEUTIC SA
  • Cod produs: W51983001
Quantity

Indicatii:

Keto-Tis gel capilar este indicat pentru: 

- tratamentul local şi profilaxia afecţiunilor provocate de hiperproliferarea microoganismului Pityrosporum ovale: pitiriasis capitis (mătreaţă), dermatite seboreice. 


Contraindicatii:

Nu se administrează persoanelor cu hipersensibilitate ketoconazol, propolis sau la alte produse apicole sau la excipienţi. 


Precautii:

Înainte să utilizați Keto-Tis gel capilar adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.


Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:

Nu se administrează în timpul sarcinii sau alăptării. 


Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Medicamentul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 


Mod de administrare:

Doze şi mod de administrare:

Produsul este recomandat pentru adulţi şi copii peste 12 ani.

Keto–TIS se administrează pe zonele afectate: piele sau rădăcina părului, se masează pentru înmuiere timp de 5 minute, apoi se clăteşte cu apă caldă din abundenţă. Medicamentul se utilizează de 2 ori/săptămână timp de 30 zile ca tratament de atac, apoi o dată /săptămână funcţie de rezultatele obţinute ca tratament de întreţinere. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.


Compozitie:

100 g gel capilar conţine ketoconazol 1 g şi extract lichid de propolis (3-4:10) 20 g şi excipienţi: lauril sulfat de sodiu 70%, cocamidopropil de betaină, N – cocoil dietanolamină, tween-80, glicerol, hidroxietilceluloza, edetat disodic, p-hidroxibenzoat de metil, acid clorhidric sol. 10%, apă purificată.


Prezentare:

50 g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options