Beres Actival 50+, 30 comprimate

  • 32,50 RON
Quantity

Proprietăți:

- contribuie la asigurarea necesarului de vitamine, minerale şi oligoelemente la persoane cu vârsta de peste 50 de ani şi prin aceasta, la menţinerea capacităţilor şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar și a sistemului articular.

GINSENG - menține capacitatea fizică și psihică a organismului;


Recomandat:

- adulților cu vârsta de peste 50 de ani pentru menținerea integrității și bunei funcționări a sistemului imunitar, a celui osteo-articular și cardiovascular;

- întârzierea proceselor de îmbătrânire;

- în  alimentaţie dezechilibrată (de ex. regimuri stricte);

- fumători şi consumători excesivi de cafea;

- în convalescență.


Ingrediente:

- carbonat de calciu, fosfat acid de calciu, oxid de magneziu, agenți de încărcare (celuloză microcristalină, manitol, hidroxipropilmetilceluloză, polivinilpolipirolidonă, polidextroză), acid ascorbic, sulfat de zinc, gluconat de fier, nicotinamidă, amidon alimentar modificat, acetat de dl-a-tocoferol, agenți antiaglomeranți (talc, stearat de magneziu, silicat de calciu, dioxid de siliciu), coloranți (dioxid de titan, oxid galben de fier), rutin, gelatină, pantotenat de calciu, amidon de porumb, gluconat de cupru, glucoză, sucroză, extract de Panax ginseng, agent de umezire (glicerină), clorhidrat de piridoxină, beta-caroten, mononitrat de tiamină, riboflavină, stabilizator (gumă arabică), maltodextrină, acetat de retinol, antioxidanţi (ascorbat de sodiu, dl-a-tocoferol, palmitat de ascorbil, butilhidroxitoluen), acid folic, iodat de potasiu, ulei hidrogenat de soia, molibdat de amoniu, clorură de crom, emulsifiant (fosfat de calciu), selenit de sodiu, fitomenadionă, corectori de aciditate (citrat de sodiu, acid citric), biotină, colecalciferol, cianocobalamină.

Vitamina A 800µg;

Vitamina B1 1,4 mg;

Vitamina B2 1,6 mg;

Vitamina B3 (niacină) 18 mg;

Vitamina B5 (acid pantotenic) 7,5 mg;

Vitamina B6 2 mg;

Vitamina B12 1 µg;

Vitamina C 60 mg;

Vitamina D3 10 µg;

Vitamina E 6,7 mg;

Acid folic 300 µg;

Vitamina H (biotină) 62,5 µg;

Vitamina K1 40 µg;

Zinc 15 mg;

Iod 100 µg;

Calciu 200 mg;

Crom 24 µg;

Magneziu 100 mg;

Molibden 75 µg;

Cupru 0,7 mg;

Seleniu 40 µg;

Fier 4 mg;

Extract de Panax ginseng(ginsenozide: 1,3 mg) 4,5 mg.


Mod de utilizare:

- pentru adulţi 1 comprimat filmat pe zi.


Atenționări speciale:

Acest produs este un supliment alimentar. Se recomandă citirea cu atenție a informațiilor de pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanele care sunt sub tratament cu anticoagulante cumarinice trebuie să se adreseze medicului înainte de administrarea produsului.


Prezentare:

30 comprimate

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options