Beres Drops Plus Picaturi orale, 30 ml

  • 25,50 RON
  • Disponibilitate: Vanzare in Farmaciile Al Shefa
  • Producător: BERES PHARMACEUTICAL
  • Cod produs: W02775001
Quantity

Indicaţii terapeutice:

- Menţinerea şi refacerea rezistenţei organismului;

- Adjuvant în stările de răceală sau gripă şi convalescenţa acestora, perioade de efort fizic intens;

- Prevenirea şi tratarea malnutriţiei (lipsă de aport, diete de slăbire, vegetarieni);

- Prevenirea şi tratarea asteniei anorexiei, insomniei;

- Adjuvant în convalescenţă şi recuperarea postoperatorie;

- Adjuvant în tratamentul neoplaziilor (asociat terapiei postoperatorii cu citostatice);

- Adjuvant în bolile osteo-articulare;

- Adjuvant în stări postoperatorii.


Ingrediente:

Un ml picături orale, soluţie (echivalent cu 18 picături) conţine molibden 0,1902 mg sub formă de molibdat de amoniu. 4 H2O 0,35 mg, vanadiu 0,1219 mg sub formă de vanadat de amoniu 0,28 mg, bor 0,1049 mg sub formă de acid boric 0,60 mg, cobalt 0,0248 mg sub formă de clorură de cobalt (II). 6 H2O 0,10 mg, cupru 0,2545 mg sub formă de sulfat de cupru (II). 5 H2O 1 mg, fier 2,009 mg sub formă de sulfat de fier (II). 7 H2O 10 mg, magneziu 0,4044 mg sub formă de sulfat de magneziu. 7 H2O 4,10 mg, mangan 0,3055 mg sub formă de sulfat de mangan. H2O 0,94 mg, nichel 0,1087 mg sub formă de sulfat de nichel (II). 6 H2O 0,4865 mg, fluor 0,0904 mg sub formă de fluorură de sodiu 0,20 mg şi zinc 1,1370 mg sub formă de sulfat de zinc. 7 H2O 5 mg şi excipienţi: glicerol 87%, edetat disodic. 2H2O, glicină, acid succinic, acid ascorbic, acid tartric, tartrat de potasiu şi sodiu.4H2O, acid sulfuric 96%, apă purificată.


Mod de utilizare:

Profilactic:

- pacienţi cu greutatea între 10 şi 20 kg: 2 x 5 picături zilnic,

- pacienţi cu greutatea între 20 şi 40 kg: 2 x 10 picături zilnic,

- pacienţi cu greutatea peste 40 kg: 2 x 20 picături zilnic.

Terapie adjuvantă:

- pacienţi cu greutatea între 10 şi 20 kg: 2 x 10 picături zilnic,

- pacienţi cu greutatea între 20 şi 40 kg: 2 x 20 picături zilnic,

- pacienţi cu greutatea peste 40 kg: 3 x 20 picături zilnic.

Se recomandă administrarea produsului în timpul mesei, cu cel puțin 50 ml de lichid (suc de fructe, ceai, apă), de preferință însoțit de vitamina C, deoarece această favorizează absorbția mai bună a substanțelor minerale în organism.

În scop profilactic, preparatul se administrează minim 6 săptămâni, iar pacienților neoplazici durata tratamentului va fi individualizată de la caz la caz, în funcție de necesitățile pacienților, ori schema terapeutică.


Precauții:

Nu este recomandat administrarea produsului Béres Drops Plus cu lapte sau cafea, deoarece acestea pot diminua absorbția substanțelor active. În amestec cu unele ceaiuri, soliția poate deveni închisă la culoare dar acest fapt nu îi modifică proprietățile.

Interacțiuni:

Se recomandă o pauză de cel puțin o oră între administrarea picăturilor Beres Drops Plus și a altor medicamente. Béres Drops Plus nu trebuie administrat concomitent cu alte preparate ce conțin oligoelemente pentru a evita apariția supradozajului acestora și a unor reacții adverse.


Atenționări speciale:

Copii - La copii cu greutatea cuprinsă între 10 și 20 kg, picăturile se vor administra numai la recomandarea medicului pediatru.

Sarcină și alăptare - Béres Drops Plus se administrează în perioada de sarcină și alăptare numai la recomandarea medicului pediatru.

Administrat înaintea mesei sau cu o cantitate insuficientă de lichid, poate provoca temporar tulburări gastrointestinale care însă nu necesită tratament medical.

Acest medicament se poate elibera fără prescripție medicală. Se recomandă citirea cu atenție a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Contraindicații:

- Persoanelor cu hipersensibilitate la substanțele active sau la oricare dintre excipienți;

- Persoanelor cu insuficiență renală severă;

- Persoanelor cu perturbări ale metabolismului cuprului și fierului (Boala Wilson, hemo-cromatoză, hemosideroză);

- Copiilor cu greutatea sub 10 kg.


Prezentare:

30 ml


Beres Drops Plus - Picaturi 30 ml Beres Pharmaceuticals Co (suplimentarea de oligoelemente) face parte din grupa medicament : preparate fitoterapice si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi: raceala gripa si are indicații in: imunitate scazuta .

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options